Första inlägget!

Hej och välkomna!

Aktier, investeringar och privatekonomi är ett av mina största intressen och länge har jag tipsat familj, vänner och bekanta. Flera av dessa tips har jag dock känt att andra skulle vara än mer hjälpta av varför jag nu startar hemsidan och Bloggen VarjeTia. Tanken är att VarjeTia.se skall fyllas på med tips och tricks för privatekonomi.

Bloggen VarjeTia skall sedan ta vid och utifrån dessa principer omsätta dem i verkligheten i syfte att ge verkliga exempel ifrån min egen vardag och privatekonomi.

På det sättet hoppas jag både hjälpa mig själv att reflektera över min resa mot att ”Arbeta för att leva, inte för att överleva” och förhoppningsvis samtidigt även inspirera er läsare. Inte för att nödvändigtvis göra samma förändringar som jag själv gör men att jag genom mina förändringar kan inspirera er till att göra era egna.

Återigen varmt välkomna till bloggen VarjeTia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *